Google review icon

4.5

(173 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

XXL vloeren

Enthousiast bekijkt u ons aanbod aan XXL vloeren. Eiken. Wit. Zwart. Van prachtige modellen zonder groef tot varianten met welgeteld vier: Laminaathal heeft ze allemaal voor u op een rijtje gezet. En dat voor de laatste prijs van Nederland! Vergelijk direct uw favoriete vloeren en vraag vandaag nog een offerte aan!Wat is XXL laminaat?

De XXL vloeren zijn met een ware opmars bezig. Magazines, winkels, woningen: vrijwel iedereen is om. Toch rest ons één vraag: wat zijn XXL vloeren eigenlijk? Het antwoord is vrij simpel: een XXL vloer is de bredere vorm van laminaat. Waar de meeste planken gemiddeld 24 centimeter breed zijn, zijn XXL planken soms wel 30 centimeter breed. Om in verhouding te blijven zijn de laatstgenoemde planken vaak ook langer.

Voordeel 1: optisch grotere ruimte

Nederland raakt steeds voller. Hierdoor zitten de huizen vaak dicht op elkaar. Ruimtes worden kleiner en de inrichting compacter. Door in zulke kamers laminaat XXL vloeren te leggen, zorgt u er heel makkelijk voor dat uw woning ruimer oogt. Deze illusie is grotendeels te danken aan het feit dat XXL vloeren in verhouding minder groeven vertonen. De ruimte lijkt hierdoor één groot geheel, wat de ruimtelijkheid ten goede komt.

Voordeel 2: sneller te leggen

Tijd is geld. Dat snappen wij bij Laminaathal maar al te goed. Niet alleen in euro’s, maar vooral in vrije tijd. U wilt namelijk genoeg tijd met uw kinderen doorbrengen, lekker kunnen bankhangen of juist een sport kunnen beoefenen. Het klussen aan uw woning moet daarom zo min mogelijk van uw dag innemen. Gelukkig hebben onze XXL vloeren van laminaat één heel groot voordeel: ze zijn – mede dankzij hun grootte – tot wel 30% sneller te leggen dan “normaal” laminaat. Hiermee bespaart u al snel enkele uren aan tijd!

De vloeren van Laminaathal

Bij Laminaathal houden wij een mooi interieur graag zo betaalbaar mogelijk. Dit doen wij door grote restpartijen op te kopen. Dankzij deze werkwijze bieden wij onze XXL vloeren tot wel 60% goedkoper aan dan onze concurrenten. Zo geniet u van een prima kwaliteitsvloer zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Bent u op zoek naar laminaat, maar ziet u onze XXL vloeren toch niet zo zitten? Bekijk dan ons brede assortiment, waaronder:

standaard laminaat;
visgraat laminaat;
laminaat tegels.

Bestel nu één van onze XXL vloeren!

Een optisch grotere kamer én sneller te leggen. Onze XXL vloeren hebben u moeiteloos overgehaald. Bespaar geld en bestel vandaag nog bij Laminaathal! Doordat wij rechtstreeks vanuit restpartijen leveren, zijn onze prijzen goedkoper dan die van onze concurrenten. Hebt u interesse? U bent van harte welkom in onze showroom aan Werfpad 4 te Den Bosch. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Bel naar (073) 690 99 83. Liggen onze XXL vloeren van laminaat straks bij u in huis?