Google review icon

4.5

(190 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

Traprenovatie

Offerte aanvragen voor een traprenovatie? Vul onderstaand formulier in!

Adres(Vereist)

De trap heeft de afgelopen 25 jaar een ware evolutie doorgemaakt. Het is niet meer louter een functioneel element in de woning, maar een echt onderdeel van het interieur. Daarom vinden wij het belangrijk dat je trap kras- en slijtvast is en dat hij voor altijd bij je blijft. Met Laminaathal Den Bosch heb je een trap voor het leven en kies je ervoor om te investeren in je woning. Met een uitgebreide collectie in decors en designs is er voor elk interieur en elke woning een passende traprenovatie. Jij bepaalt zelf welke uitstraling je jouw trap wilt meegeven. Een luxe, romantische uitstraling. Of misschien wel strak en futuristisch.

WAAROM DE TRAP BEKLEDEN?

Voordat u aan de traprenovatie bij u in Den Bosch begon, heeft u vast al nagedacht over de afwerking. Hierin zijn verschillende keuzes te maken, afhankelijk van de trap (het materiaal, de vorm) en uw voorkeuren. Uiteraard raden wij graag onze producten en diensten aan, maar bepaal vooral zelf of trapbekleding met pvc of tapijt iets voor u is. Ter overdenking:

Heeft u een houten trap, dan kunt u ervoor kiezen deze te schuren en te lakken. Zo behoudt u de natuurlijke houtlook. De lak zorgt voor de nodige bescherming tegen slijtage, vocht en vuil. Het nadeel is dat de trap relatief glad wordt met deze afwerking.
Door uw trap in Den Bosch te bekleden met tapijt of pvc, voorziet u de treden als het ware van een anti-sliplaag. Zo voorkomt u uitglijders en pijnlijke valpartijen.
Tapijt en pvc zijn in tal van uitvoeringen verkrijgbaar. Er zit ongetwijfeld een kleur en/of dessin bij dat het helemaal voor u is. Een mooie natuurlijke houtlook, industriële betonlook, chique hoogpolig rood; alles is mogelijk.
Trapbekleding kan overlast verminderen. Een dempende laag tussen uw voeten en de traptreden vermindert het geluid dat u produceert tijdens het traplopen. Dat vinden huisgenoten en (onder)buren doorgaans erg prettig.
Na de traprenovatie in Den Bosch wilt u de trap waarschijnlijk zo lang mogelijk mooi houden. Laat het tapijt of de pvc alle slijtage opvangen en uw trap blijft als nieuw.

TRAPRENOVATIE DEN BOSCH: PVC VERSUS TAPIJT

Hebben we u overtuigd om uw trap te (laten) bekleden? Dan is er een volgende keuze te maken: welk materiaal wordt het? Pvc en tapijt hebben ieder hun voor- en nadelen, hoewel veel nadelen uit het verleden inmiddels verholpen zijn. Zo was tapijt ‘vroeger’ nogal gevoelig voor vocht, maar tegenwoordig is steeds meer tapijt vochtwerend. We vergelijken beide materialen op een aantal punten. Welke ziet u graag op de trap in uw woning in Den Bosch na de traprenovatie?

Comfort

Bij traprenovatie in Den Bosch gaat het vaak om een trap in huis. Veel mensen lopen regelmatig blootsvoets of op sokken de trap op en af. Dan is het fijn om wat comfort onder de voeten te hebben. Was eerder tapijt de enige echt zachte vloersoort, tegenwoordig komt pvc er zeker in de buurt. Het is weliswaar minder fluffy, maar het verende materiaal maakt veel goed. Een kwestie van smaak, dus.

Stijlen

Pvc en tapijt hebben ieder hun unieke uitstraling. Ook binnen beide vloersoorten zijn veel variaties mogelijk. Tapijt geeft over het algemeen een wat warmere, huiselijke uitstraling (hoewel sommige soorten juist een strakke of industriële uitstraling hebben). Pvc is een gladde vloersoort, waarmee diverse harde vloeren worden gesimuleerd. Hiermee wordt eindeloos geëxperimenteerd en er komen telkens nieuwe dessins bij. Pvc wint het in veelzijdigheid, maar ook hier geldt dat de keuze een kwestie van smaak is.

Onderhoud

U las het hierboven al: veel modern tapijt is vochtwerend. Daarnaast is modern tapijt zo vuilafstotend dat het in een gemiddeld huishouden zeer goed te onderhouden is. Toch scoort pvc op dit gebied beter. U kunt het met regelmatig vegen/stofzuigen en dweilen zeer goed schoon houden.

Verder zouden we willen zeggen: het is uw traprenovatie in Den Bosch. Kies vooral de trapbekleding die u het meest aanspreekt.

ZELF DE TRAP BEKLEDEN OF UITBESTEDEN?

Wij bieden onze producten en diensten aan voor een aantrekkelijke all-in prijs. Hierin zit pvc of tapijt, bezorging en professioneel legwerk door onze vakmensen. Uiteraard bent u vrij om de trapbekleding zelf aan te leggen. Wellicht heeft u na de traprenovatie in Den Bosch niet zo veel meer te besteden, of houdt u gewoon van klussen. Aan de prijs voor het materiaal zal het in ieder geval niet liggen. Hierin is Laminaathal de goedkoopste van Nederland. Of het nu gaat om het leveren van tapijt of pvc, of de complete afwerking na uw traprenovatie in Den Bosch, wij helpen u graag aan de mooiste trapbekleding. Verder hebben we regelmatig voordeelacties voor traprenovatie. Neem contact op met de klantenservice voor de voorwaarden om te profiteren van mooie kortingen.

Aangeraden producten

  • Google-Beoordeling
    4.5
    Gebaseerd op 190 recensies
    js_loader