Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Egger laminaat

Egger laminaat gezocht? Bij Laminaathal heeft u voldoende keuze. Het merk Egger is afkomstig van een Duits familiebedrijf. Egger werd opgericht in 1961 en is dus een ervaren en betrouwbare speler op de laminaatmarkt. Egger laminaat staat bekend om zijn innovatie en visie, dit vertaalt zich naar duurzaam laminaat. Wie voor Egger kiest, kiest voor zekerheid. De gehele productie is gecertificeerd. Het geheim van het laminaat is dat het volledig van echt hout gemaakt is. Het is dus niet vergelijkbaar met simpel laminaat van de bouwmarkt. Bovendien profiteert u bij Laminaathal van diverse kortingsacties. Kortom, voor al uw Egger laminaat kiest u voor Laminaathal!

  • Bespaar honderden euro’s
  • Alle vloeren thuis geleverd
  • Vakkundig gelegdDIVERSE STIJLEN

Het is belangrijk om te kiezen voor een goede vloer. De stijl van de vloer creëert een groot gedeelte van de sfeer in de kamer. Houdt u van een gezellige warme sfeer? Of kiest u liever voor een modern afgewerkte sfeer? Alles is mogelijk als u kiest voor Egger laminaat. We hebben hieronder een aantal stijlen voor u opgesomd:

  • Authentiek
  • Vintage
  • Natuurlijk
  • Modern
  • Materiaal Reproductie

Er valt voldoende te kiezen waardoor u de kans krijgt om kwaliteit te combineren met de stijl die precies bij uw inrichting past. Zo komt ons Egger laminaat dus altijd van pas.

INNOVATIEVE KLIKSYSTEMEN

Naast de onderscheiding in duurzaamheid en kwaliteit, beschikt het Egger laminaat ook over kliksystemen. Er zijn hiervoor twee verschillende systemen te onderscheiden: UNI fit en JUST clic! Op deze manier kunt u eenvoudig uw vloer leggen zonder het gebruik van gereedschap. Daarnaast zorgt het systeem ook voor een goede stabiliteit van de gehele vloer. Bent u echt onervaren in het leggen van vloeren? Met het UNI Fit systeem legt u in een handomdraai een zeer degelijke vloer. Als u gaat verhuizen kunt u het Egger laminaat eenvoudig demonteren en beschadigt u niet snel de planken.

EGGER LAMINAAT BIJ LAMINAATHAL

Egger laminaat kopen? Kies voor Laminaathal! Voor restpartijen laminaat zit u hier al goed vanaf €2,99 per m2! Onze showroom is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Er is altijd 100.000 m2 laminaat beschikbaar op locatie. Bovendien hebben wij zelfs een bezorg- en legservice en zijn wij ook op zondag geopend. U kunt ons telefonisch bereiken via: (073) 690 99 83. Mailen mag ook via ons mailadres: info@laminaathal.nl.

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 191 recensies
js_loader