Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Visgraat pvc

Bent u op zoek naar een nieuwe visgraat PVC vloer voor in uw woning? Dan is dit uw uitgelezen kans. Bij ons vindt u namelijk de mooiste collectie aan visgraat PVC vloeren. Dankzij het stijlvolle en unieke motief creëert u eenvoudig een klassieke en authentieke uitstraling in huis. Bovendien brengt deze vloer zo zijn voordelen met zich mee. Niet heel gek dus dat de visgraat PVC vloer behoort tot dé vloerentrend van dit moment.Ons assortiment

Bij Laminaathal vindt u een uitgebreid aanbod aan visgraat PVC vloeren van topmerken als Hoomline en Ziro. Waar er voorheen alleen visgraat vloeren met smalle planken bestonden, zijn er tegenwoordig ook visgraat vloeren met brede planken. Deze brede, lange planken geven uw kamer een extra ruimtelijke uitstraling. Gaat uw hart ook al sneller kloppen bij de gedachte aan een prachtig nieuwe visgraat PVC vloer?

De voordelen van visgraat PVC vloeren

Een visgraat PVC vloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dankzij deze vloer heeft u de karakteristieke uitstraling van een houten visgraat vloer, maar de voordelen van een PVC vloer. Wij zetten ze allemaal voor u op een rij:

  • PVC vloeren zijn praktisch onderhoudsvrij.
  • Een visgraat PVC vloer is bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming.
  • PVC heeft een geluiddempende werking. Ideaal met huisdieren of kleine kinderen.
  • Visgraat PVC is een stuk voordeliger dan een echte houten vloer.
  • PVC is waterbestendig en is dus ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer.
  • Een PVC vloer is duurzaam en slijtvast en blijft jarenlang mooi.

Bent u al overtuigd van deze prachtige vloer? Kom dan gauw langs bij Laminaathal en laat u informeren door een van onze verkoopadviseurs.

Leg- en bezorgservice

Bij aanschaf van een vloer bij Laminaathal kunt u kiezen voor onze leg- en bezorgservice. Zo bespaart u tijd én geld. Het leggen van een visgraat PVC vloer is namelijk een specialistische klus. Een lichte afwijking aan het begin van uw vloer kan als gevolg hebben dat de stroken aan het eind van uw kamer niet mooi op elkaar aansluiten. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en komen graag bij u langs om uw vloer vakkundig te leggen.

Koop nu uw visgraat PVC vloer!

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje van uw nieuwe vloer of wilt u meer informatie? Geen probleem! Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van de juiste informatie of om een offerte op te stellen. U kunt een e-mail sturen naar info@laminaathal.nl of bellen naar 073 690 99 83. Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op!

Lees meer
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 191 recensies
js_loader