Google review icon

4.5

(186 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Swiss Krono laminaat

Swiss Krono laminaat kopen? Swiss Krono staat voor innovatie én kwaliteit. In ons assortiment hebben we laminaatvloeren van dit merk in verschillende kleurnuances en houttinten. De laminaatvloeren van Swiss Krono hebben een uitzonderlijk ontwerp. Een groot voordeel van laminaat is dat u laminaat praktisch in elke ruimte kunt leggen. Laminaat heeft u veel te bieden. Laminaat is namelijk sterk, slijtvast, bestand tegen de meeste vlekken, hygiënisch en het is ook nog eens heel eenvoudig te leggen!

  • Bespaar honderden euro’s
  • Alle vloeren thuis geleverd
  • Vakkundig gelegdLaminaat met een prachtige uitstraling

Een Swiss Krono valt in gebruiksklasse 32 en voldoet aan zeer strenge kwaliteitseisen. Het mooie van Swiss Krono laminaat is dat het bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Op zoek naar laminaat van uitstekende kwaliteit en met een prachtige uitstraling? Dan zit u met Swiss Krono zeker goed! Een Swiss Krono legt u eenvoudig dankzij het innovatieve kliksysteem. De bijgeleverde handleiding helpt u op weg bij het leggen van Swiss Krono laminaat.

Bezoek onze showroom

Bent u er al uit? Of kunt u nog wel wat advies gebruiken? U kunt gerust contact met ons opnemen voor eventuele vragen en/of meer informatie over laminaat. Ook is het mogelijk om ons aanbod in het echt te bekijken, waaronder Swiss Krono laminaat. Onze showroom is gevestigd aan de Werfpad 4 in s’-Hertogenbosch. Zit u eraan te denken om laminaat aan te schaffen, maar bent u er nog niet helemaal over uit voor welk laminaat u moet gaan? Kom dan gerust bij ons langs. Wij zijn ook op zondag geopend!

Krono Swiss laminaat

Swiss Krono laminaat kopen?

Swiss Krono laminaat aanschaffen? Bij Laminaathal is de kans groot dat u de perfecte laminaatvloer vindt voor in uw woning. Met een voorraad van 100.000 m² laminaat, helpt Laminaathal u een stapje verder naar een nieuwe vloer. Wij bezorgen door heel Nederland. Wilt u uw nieuwe laminaatvloer niet zelf leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. U hoeft zich dan ook helemaal geen zorgen te maken of de vloer op de juiste manier wordt gelegd. Onze professionele leggers weten wel raad met uw nieuwe laminaatvloer!

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 186 recensies
js_loader