Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Meister laminaat

Meister laminaat: authentiek, robuust en eenvoudig in de onderhoud. Bent u op zoek naar een laminaatvloer met een realistische look en een lange levensduur? Dan zit u met Meister laminaat zeker goed. Het laminaat kan wel tegen een stootje en is ongevoelig voor krassen. Wat u ook kiest, laminaat van Meister is bijzonder en tijdloos.Laminaat met een lange levensduur

Meister laminaat is van uitstekende kwaliteit en heeft een lange levensduur. U kunt deze vloer eenvoudig reinigen en prima combineren met vloerverwarming. Laminaat van Meister biedt u de mogelijkheid om meer sfeer te creëren in uw woning. Wilt u een ruimte groter laten lijken? Dan kunt u het beste kiezen voor een lichte laminaatvloer. Bent u juist op zoek naar een vloer waarmee u meer warmte kunt creëren? Bekijk dan eens onze donkere Meister laminaatvloeren!

Bezoek onze showroom!

Bent u al een mooie vloer tegengekomen, maar nog niet helemaal zeker over de kleur? Dan kunt u er ook voor kiezen om een bezoekje te brengen aan onze showroom in ‘s-Hertogenbosch. Wij hebben wel meer dan 100.000 m² laminaat op voorraad. De kans is groot dat u bij ons uw nieuwe vloer gaat vinden!

Eenvoudig kliksysteem

Meister laminaat legt u eenvoudig dankzij het kliksysteem. Laat u het leggen van uw vloer liever aan iemand anders over? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Onze professionele leggers zorgen dat uw vloer op de juiste manier in uw woning wordt gelegd.

Waarom Meister laminaat kopen?

Een Meister vloer is gekenmerkt met een Blauwe Engel. Dit houdt in dat de laminaatvloer minder milieubelastend is dan soortgelijke producten en ook nog eens veilig voor u als consument. Bij Laminaathal ontvangt u bij (bijna) alle vloeren 12 meter aan plakplinten en een gedeelte Black Protector ondervloer gratis! Wij bezorgen door heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook nog eens de goedkoopste van Nederland. Heeft u nog vragen? Maak dan gebruik van onze kennis en expertise. U kunt ons bereiken op 073 690 99 83 of mailen via info@laminaathal.nl.

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 191 recensies
js_loader