Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

BerryAlloc laminaat

Bent u uitgekeken op uw huidige laminaatvloer, of gaat u verhuizen en bent u op zoek naar nieuw laminaat? BerryAlloc is een merk met prachtige laminaatvloeren. Verkrijgbaar in verschillende designs, afwerkingen en houtsoorten. De vloeren van BerryAlloc zijn eenvoudig te leggen, door het click-systeem. Om de vloeren te monteren of demonteren is dan ook geen speciaal gereedschap nodig. Bekijk ons aanbod BerryAlloc direct hieronder en ontdek zelf wat deze vloeren zo bijzonder maakt!

  • Bespaar honderden euro's
  • Alle vloeren thuis geleverd
  • Vakkundig gelegdWat maakt BerryAlloc bijzonder?

Laminaatvloeren van BerryAlloc beschikken over een realistische houtstructuur op de toplaag van de plank. Dit zorgt ervoor dat het laminaat niet van een echte parketvloer te onderscheiden is. En dit is precies waar veel mensen op zoek naar zijn. Een echte houten vloer kost namelijk veel geld. Een laminaatvloer van BerryAlloc is erg goed betaalbaar. Zelfs met een klein budget kunt u slagen bij BerryAlloc. Bij Laminaathal hanteren we ook nog eens de laagste prijs van Nederland. Wist u dat u bij ons ook een gratis ondervloer krijgt?

Geschikt voor intensief gebruik

De laminaatvloeren van BerryAlloc zijn niet alleen geschikt voor gebruik in huis, ook intensief bezochte publieke ruimtes zijn geschikt voor de vloeren van BerryAlloc. BerryAlloc heeft namelijk ‘high pressure laminaat’ geïntroduceerd. Dit is de meest sterke en duurzame laminaatvloer ter wereld. Deze laminaatvloeren zijn resistent tegen water, slijtage, verkleuring en vlekken. High pressure laminaat is bijzonder geschikt voor veelbezochte publieke ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchthavens, hotels, restaurants, winkels en kantoren.

BerryAlloc laminaatvloer kopen? Wij geven u de beste prijs!

Bij Laminaathal kopen we vloeren groot in. Wij hebben dan ook altijd 100.000m2 laminaat op voorraad! Doordat we groot inkopen, krijgen wij korting van de leverancier. Deze korting ziet u direct terug in de prijs van de vloer. Daarnaast bieden wij u ook een gratis ondervloer.

BerryAlloc Laminaat

Bekijk ons aanbod in de showroom

Via onze website kunnen we niet alle laminaatvloeren laten zien. Het komt vaak voor dat een bepaald type laminaatvloer zo populair is, dat deze direct uitverkocht is. In onze showroom kunt u ons volledige aanbod laminaatvloeren bekijken. Niet alleen van BerryAlloc, maar ook van andere (bekende) merken!

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 191 recensies
js_loader