Google review icon

4.5

(190 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

Over ons

Laminaathal is al meer dan 20 jaar dé vloerenspecialist van Nederland. Vanuit onze showroom leveren wij voor klanten in heel Nederland de mooiste PVC en laminaatvloeren. In onze showroom presenteren wij meer dan 500 verschillende vloeren.

Onze kracht ligt voornamelijk in de persoonlijke service die we bieden. Onze vloerenspecialisten zorgen ervoor dat elke klant de perfecte vloer in zijn of haar woning krijgt. Doordat wij direct werken met de fabrikanten van Europese topmerken, kunnen wij ook nog eens de scherpste prijs aanbieden. Wij voorzien klanten zowel in de showroom als telefonisch van uitgebreid advies.

Onze geschiedenis

Laminaathal is ruim 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijfje met een aantal laminaatvloeren in het assortiment. Door de jaren heen heeft Laminaathal zich mee ontwikkeld binnen de vloerenwereld. Waar vroeger vooral laminaat heel populair was, is de laatste jaren PVC sterk gestegen in populariteit. Laminaathal is meegegaan in deze trend en kan daardoor een uitstekende combinatie van laminaat én PVC aanbieden. Voor elke wens hebben wij een oplossing. Tevens zijn wij al jaren marktleider door onze scherpe prijzen, grote voorraad en snelle levering. Dit kunnen wij realiseren doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen.

Eigen leg- en bezorgservice

Wij ontzorgen u van A tot Z. U hoeft samen met ons alleen de vloer uit te kiezen en de rest regelen wij. Zo hebben wij ook een eigen leg- en bezorgservice.

Aangeraden producten

  • Google-Beoordeling
    4.5
    Gebaseerd op 190 recensies
    js_loader