Google review icon

4.5

(180 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Klik PVC

Klik PVC: als woningeigenaar heeft u daar ongetwijfeld wel een keer van gehoord. Het materiaal is namelijk rijk aan vele voordelen. Mooi. Onderhoudsarm. Bestand tegen water. Vele kamers in Nederland zijn onderhand een PVC-vloer rijker. Het enige nadeel is vooral de prijs. Vloeren van Klik PVC zijn namelijk een fractie duurder dan laminaat. Gelukkig biedt Laminaathal zijn vloeren voor absolute bodemprijzen aan. Bekijk hier ons aanbod!

Speel video


Wat is Klik PVC?

Mensen hebben het continu over de voordelen van Klik PVC. Maar wat is het eigenlijk? Vloeren van Klik PVC bestaan – net zoals laminaat – uit een aantal planken. Deze worden bij het leggen met de speciale uniclickverbinding aan elkaar bevestigd. De methode is simpel: u hoeft de planken enkel tegen elkaar aan te klikken. In tegenstelling tot Plak PVC hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Wel heeft u een ondervloer nodig.

Voordelen

Klik PVC vloeren hebben – zoals we in de inleiding al stelden – een flink aantal voordelen. Het materiaal bootst het uiterlijk van hout perfect na en is makkelijk te onderhouden. Daarbij is het niet gevoelig voor vocht, waardoor het prima in een badkamer kan worden gelegd. Het grootste voordeel is echter de duurzaamheid. Klik PVC is ontzettend slijtvast, waardoor het jaren meekan.

De vloeren van Laminaathal

Bij Laminaathal jagen wij zo scherp mogelijke tarieven na. Dit doen wij door restpartijen op te kopen. Dit zijn artikelen die vaak nog één of meerdere woningen kunnen vullen, maar die voor de grote spelers niet langer interessant zijn. Dat is natuurlijk in ons én uw voordeel! Wij kunnen deze producten namelijk tot wel 60% goedkoper aanbieden dan de concurrent. Dit geldt niet alleen voor Klik PVC, maar ook voor ons laminaat en parket.

Bestel hier uw Klik PVC!

Onderhoudsarm én bestand tegen water: wat wilt u als huiseigenaar nog meer? De allermooiste Klik PVC vloeren vindt u gelukkig bij Laminaathal. Vraag vandaag nog een offerte aan of bezoek onze showroom in Den Bosch. U vindt ons pand aan het Werfpad 4. Heeft u een vraag of wilt u onze klantenservice spreken? Bel dan naar (073) 690 99 83. Wellicht profiteert u straks ook van ons prachtige Klik PVC!

Lees meer
Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 180 recensies
js_loader