Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Vloerisolatie

Met vloerisolatie gaat u warmteverlies in uw woning effectief tegen. Hierdoor kunt u besparen op energiekosten en heerst er een aangenaam klimaat in uw woning. Vloeren verliezen namelijk een groot gedeelte van de warmte door uitstraling naar de kruipruimte en naar funderingsmuren. Door vloerisolatie toe te passen, kunt u deze warmtestraling tot nul reduceren.

    Geen producten gevonden


VLOERISOLATIE: OPVOUWBAAR ISOLATIEMATERIAAL

Bij het isoleren van de vloer maken we gebruik van opvouwbaar isolatiemateriaal. Groot voordeel van opvouwbaar isolatiemateriaal, is dat dit makkelijk verwerkt kan worden de kruipruimte. Door een unieke manier van isoleren werkt dit alles beter dan het gebruik van wol, EPS of purschuim.

KOUDE VOETEN ZIJN VERLEDEN TIJD!

Vaak is de begane grond in veel woningen oncomfortabel koud. Wellicht herkent u het wel. Zodra de temperaturen in Nederland dalen, trekt u binnenshuis al gauw sloffen aan. De vloer voelt oncomfortabel koud aan. Met als gevolg dat u al gauw geneigd bent de verwarming een paar graden hoger te zetten. Door gebruik te maken van vloerisolatie is dit verleden tijd. Door gebruik te maken van thermokussens, blijft de vloer op kamertemperatuur. Een milieuvriendelijke en simpele oplossing!

EFFECTIVITEIT VAN VLOERISOLATIE MIDDELS THERMOKUSSENS

Wanneer men denkt aan vloerisolatie, is de associatie met wol, purschuim of EPS al gauw gemaakt. Vloerisolatie middels thermokussens is echter een stuk efficiënter. Bij isolatiemethodes waarbij men gebruik maakt van wol, purschuim of EPS straalt de warmte permanent naar onder. Thermokussens blokkeren deze uitstraling naar onder. De warmte kan dus niet door de kussen heendringen. De warmte kan enkel door de thermokussens stralen via geleiding door de lucht. Doordat de warmte van boven komt, ontstaat er een thermische gelaagdheid. Draait u ’s avonds de thermostaat terug? De opgeslagen warmte in de kussens komt terug de vloer in. Dit zorgt voor een aangename temperatuur van de vloer!

GEÏNTERESSEERD IN VLOERISOLATIE?

Heeft u thuis ook last van een koude vloer? Heeft u in de winter altijd sloffen aan in huis? Bent u maandelijks veel geld kwijt aan de energierekening? Door vloerisolatie toe te passen, heeft u hier geen last meer van! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over vloerisolatie. U kunt ons tijdens openingstijden telefonisch bereiken via 073 690 99 83. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen via info@laminaathal.nl.

Google-Beoordeling
4.5
Gebaseerd op 191 recensies
js_loader