Google review icon

4.5

(180 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

PVC vloer Venlo

Bent u op zoek naar een zeer voordelig geprijsde pvc vloer in Venlo, maar wel eentje van absolute topkwaliteit? Kom dan gauw eens langs bij Laminaathal in Den Bosch! In onze showroom vindt u meerdere honderden soorten pvc vloeren voor bij u in Venlo. Deze kunt u natuurlijk ook gewoon op onze website bewonderen. Neem dus gauw een kijkje in ons assortiment en vraag meteen een offerte aan wanneer u de vloer heeft gevonden waarnaar u op zoek bent! We komen ‘m dan binnen de kortste keren bij u thuis bezorgen.

Aanbod PVC vloeren Venlo

EINDELOOS VEEL PVC VLOEREN VOOR U IN VENLO

Een pvc vloer kopen doet u niet zomaar eventjes. Niet in de laatste plaats omdat het aanschaffen van een vloer een investering is voor de lange termijn. Dan wilt u geen vloer kiezen waar u na een paar jaar weer op uitgekeken bent. En daarnaast is er in pvc eenvoudigweg ontzettend veel keuze. Alle kleuren, patronen en vormen zijn mogelijk bij dit type vloer. Vandaar ook ons advies om echt even de tijd te nemen om op zoek te gaan naar de vloer die helemaal bij uw wensen en interieur past. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij, zowel in onze showroom als telefonisch of per e-mail!

PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN PVC

Wie kiest voor een pvc vloer in Venlo doet dit in de regel vanwege de vele praktische voordelen die pvc te bieden heeft. Vergelijkt u dit type kunststof namelijk met andere soorten vloeren, dan komen al gauw grote pluspunten naar boven. Kijk maar eens naar de volgende voordelen van een pvc vloer in Venlo:

 • Een pvc vloer is een stuk goedkoper dan vloeren van bijvoorbeeld hout, marmer of een ander natuurlijk materiaal;
 • Een pvc vloer is niet van ‘echt’ te onderscheiden;
 • Een pvc vloer voelt lekker zacht en warm aan;
 • Een pvc vloer is geluiddempend;
 • Een pvc vloer gaat goed samen met vloerverwarming;
 • Een pvc vloer is waterafstotend;
 • Een pvc vloer is onderhoudsvriendelijk;
 • En een pvc vloer gaat tientallen jaren mee!

UW PVC VLOER BEZORGD EN GELEGD IN VENLO

Heeft u uw pvc vloer voor in Venlo bij ons gevonden? Dan mag u deze vanzelfsprekend komen ophalen bij ons in Den Bosch. We komen ‘m echter ook graag bij u bezorgen. Indien gewenst kan dit zelfs al binnen 24 uur! Bovendien nemen wij u het leggen van uw nieuwe pvc vloer in Venlo ook met alle plezier uit handen. Zo weet u zeker dat het allemaal goed gebeurt en kan de vloer er nog op de bezorgdag in komen te liggen!

VRAGEN? STEL ZE GERUST!

Heeft u uw nieuwe vloer al gevonden? Dan kunt u via de site eenvoudig meteen een offerte aanvragen. Maar mocht u nog vragen hebben, dan beantwoorden wij deze graag. Belt u gerust naar (073) 690 99 83 of stuur een e-mail naar info@laminaathal.nl. Wij kijken er naar uit om u ook aan een prachtige pvc vloer in Venlo te helpen!

Aangeraden producten

 • Google-Beoordeling
  4.5
  Gebaseerd op 180 recensies
  js_loader