Google review icon

4.5

(174 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

Laminaat appartement

Bent u op zoek naar laminaat met de geschikte ondervloer voor uw appartement? De Laminaathal heeft goedkoop en kwalitatief laminaat voor u met de juiste ondervloer. Wij beschikken over meer dan 100.000 m2 op voorraad en bieden daarnaast ook nog eens 30 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast kunnen wij het laminaat binnen 24 uur bezorgen bij uw appartement. Lees hier meer over de mogelijkheden van laminaat voor appartementen en de eisen die hieraan gesteld worden.

Laminaat met 10db eis

Geluidsoverlast is vaak de bron voor burenruzies. In de afgelopen jaren zijn de geluidseisen voor nieuwe woningen dan ook flink verscherpt. Wanneer u een laminaatvloer in uw appartement gaat leggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de geluidsnormen. De meest gekozen eis is de 10db eis. Dat betekent dat de laminaatvloer, of de ondervloer de geluidsdoorgifte met 10db reduceert. Laminaathal kan deze oplossing voor u bieden. Er zijn diverse mogelijkheden die wij kunnen toepassen, zodat uw vloer aan de eisen voldoet. Uiteraard kunnen ook de andere eisen (die vaak door de vereniging van eigenaren (VVE) worden gemaakt) worden voldaan. Het kan per appartementencomplex verschillen welke eisen er gelden. Samen met u kijken we wat er van toepassing is en zullen tot een passende oplossing komen.

Laminaat appartementen aanbod

Laminaathal

Wij zijn de specialist als het gaat om laminaat en toebehoren. Naast laminaat voor uw appartement, kunt u bij ons ook terecht voor ondervloeren, plinten en meer! Door scherp in te kopen kunnen we de prijs erg laag houden. Zo kunt u bij ons al terecht voor laminaat vanaf €2,99 per vierkante meter. Wij hebben diverse merken laminaat, die u kunt vinden op onze website. Wilt u eerst een kijkje nemen tussen ons aanbod? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Bosch!

Laminaat appartementen

Zoek niet langer verder als u laminaat voor uw appartement nodig heeft. Wij beschikken over diverse merken en soorten laminaat die geschikt zijn voor uw appartement en die voldoen aan de 10db eis. Wilt u meer informatie over het laminaat? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Aangeraden producten