Google review icon

4.5

(191 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

PVC vloer Utrecht

Een PVC vloer kopen in Utrecht? Een uitstekende keuze. Zeker als u ‘m koopt bij Laminaathal, want dan heeft u de keuze uit een enorm assortiment, tegen zeer scherpe prijzen. Vele soorten PVC  vloeren voor in Utrecht zijn bij ons verkrijgbaar, van een houtlook tot imitatie-natuursteen. Profiteer ook van de vele voordelen die een PVC vloer in Utrecht biedt!

Aanbod PVC vloeren Utrecht

Voordelen van een PVC vloer in Utrecht

Voor een PVC vloer wordt vaak gekozen als alternatief voor het veel duurdere hout of natuursteen. Nu PVC Vloeren zover zijn doorontwikkeld, zijn ze nauwelijks nog van ‘echt’ te onderscheiden. Maar doordat ze gemaakt zijn van kunststof, wat aanzienlijk goedkoper is dan hout of steen, zijn deze vloeren een stuk voordeliger te verkrijgen. En er zijn meer voordelen:

Een ontzettend lange levensduur

Van een PVC vloer in Utrecht kunt u jaren genieten. PVC van de goede merken gaat veelal makkelijk twintig tot dertig jaar mee. Een nieuwe PVC vloer in Utrecht is dan ook een langetermijninvestering die zichzelf eenvoudig terugverdient.

Zeer geschikt voor vloerverwarming

Een andere redenen waarom PVC vloeren in Utrecht en de rest van Nederland ongekend populair zijn, is de toename van de vraag naar vloerverwarming. Dit kan niet zomaar onder ieder type vloer aangelegd worden, maar wel onder PVC! PVC geleidt de warmte namelijk perfect, zodat u optimaal rendement haalt uit uw vloerverwarming.

Geen last van geluidsoverlast

Voor bewoners van appartementen is een PVC vloer bij uitstek geschikt. Zeker als u het ziet als alternatief voor laminaat. Waar laminaat vooral het nodige lawaai kan zorgen, geldt voor PVC het tegenovergestelde. De vloer dempt het omgevingsgeluid én het contactgeluid optimaal. Fijn voor uzelf en fijn voor uw buren!

PVC vloer Utrecht

Eenvoudig te vervangen

Mocht er een kras ontstaan op uw PVC vloer in Utrecht, dan is het ontzettend handig dat u de strook waarop deze kras zichtbaar is individueel kunt vervangen. Geen gedoe met de hele vloer er moeten uithalen of de inrichting moeten veranderen om de kras te maskeren.

Onderhoudsarm

Ligt de PVC vloer er eenmaal in, dan heeft u er nauwelijks nog omkijken naar. Natuurlijk zult u af en toe moeten stofzuigen en een natte dweil op zijn tijd kan ook geen kwaad, maar daar heeft u alles dan ook mee gehad. Een PVC vloer neemt namelijk geen vuil op, maar stoot het af. Alles blijft dus op het oppervlak en is daarmee gemakkelijk te verwijderen.

Kiest u ook voor een PVC vloer in Utrecht?

Heeft u hierboven het soort PVC gezien dat perfect in uw woning past? En weet u precies hoeveel u nodig heeft? Waarom zou u dan nog wachten: vraag via de mail (info@laminaathal.nl) of telefoon ((073) 690 99 83) een offerte aan en laat uw nieuwe PVC vloer door ons in Utrecht bezorgen! We komen hem dan natuurlijk meteen voor u leggen. Liever in het echt komen kijken? Bezoek dan onze showroom in Den Bosch, voor het grootste aanbod PVC vloeren rondom Utrecht!

Aangeraden producten

  • Google-Beoordeling
    4.5
    Gebaseerd op 191 recensies
    js_loader