Google review icon

4.5

(174 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

PVC vloer Nijmegen

Met uw wensen in het achterhoofd oriënteert u zich op een nieuwe PVC vloer in Nijmegen. Een hele waslijst of niet: bij Laminaathal is het allemaal mogelijk. Van donkergrijs tot eiken. Met of zonder groef. Wij bieden de mooiste merken voor de scherpste prijs. Zo geniet u bij ieder budget van een hoge kwaliteit. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte op!

Aanbod PVC vloeren Nijmegen

VOOR IEDERE RUIMTE

In Nijmegen een PVC vloer plaatsen is altijd een goede keuze. De vloer past namelijk in vrijwel iedere ruimte. Zoekt u bekleding voor op uw trap? De antisliplaag is in staat om de meeste glijpartijen te voorkomen. Klagen uw onderburen over lawaai? Maak dan gebruik van de geluiddempende eigenschappen. In tegenstelling tot andere vloeren kan uw PVC vloer in Nijmegen ook gebruikt worden in vochtige ruimtes. Het materiaal is namelijk vochtbestendig. Plaats het dus gerust in het toilet, de badkamer of de keuken.

FIJN IN ONDERHOUD

In veel huishoudens heerst er een chronisch gebrek aan tijd. Werk. Sport. School. Er zijn vaak te weinig uren in een dag. Gelukkig hoeft u nauwelijks naar uw PVC vloer in Nijmegen om te kijken. U heeft vaak niet meer dan een stofzuiger of een dweil nodig. Lees echter altijd de voorschriften van het product. Ook raden wij u aan om al uw meubels van vilt te voorzien. Deze kunnen dan niet krassen, waardoor uw PVC vloer in Nijmegen langer mooi blijft.

DE VLOEREN VAN LAMINAATHAL

Kwaliteitsvloeren voor ieder budget. Daar maken wij ons bij Laminaathal graag hard voor. Daarom bieden wij producten voor absolute bodemprijzen aan. Door restpartijen van grote merken op te kopen, kunnen wij onze vloeren tot wel 80% goedkoper leveren. Combineer dit gegeven met ons ruime assortiment en u heeft uw toekomstige PVC vloer in Nijmegen zo gevonden! Twijfelt u nog? Naast PVC leveren wij ook laminaat en parket.

PVC vloer Nijmegen

LAAT NU UW PVC VLOER IN NIJMEGEN PLAATSEN!

Koopjesjagers… Daar zijn wij bij Laminaathal gek op! Niet voor niets bieden wij onze producten voor absolute bodemprijzen aan. Vraag vandaag nog een offerte aan! Wilt u ons assortiment eerst met eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom. U vindt ons aan Werfpad 4 in ‘s-Hertogenbosch. Voor vragen kunt u ook terecht bij 073 690 99 83. Geen zin om uw vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij hebben uw PVC vloer in Nijmegen zo geplaatst!

Aangeraden producten

  • Google-Beoordeling
    4.5
    Gebaseerd op 174 recensies
    js_loader