Google review icon

4.5

(180 )

js_loader
instagram
NIEUW: in 4 termijnen betalen
Speciale aanbieding € 37,95 incl. BTW all-in*
Door enorme drukte ook zondag open
Leg/bezorgservice in heel NL & BE
De goedkoopste van Nederland

Alleen dit weekend
10% extra korting!

00

dagen

:

00

uur

:

00

minuten

:

00

seconden

PVC vloer Bussum

In Nederland wordt er steeds vaker gekozen voor een PVC vloer – ook in Bussum. Deze vloerbedekking kent namelijk grote voordelen. Het is waterbestendig, makkelijk in het onderhoud en in verschillende dessins te verkrijgen. Op zoek naar de laagste prijs? Bekijk dan het aanbod van Laminaathal. Wij bieden namelijk de goedkoopste vloeren van heel Nederland. Wilt u in Bussum een PVC vloer met visgraat of toch een betonlook leggen? Wij hebben het juiste model voor u in huis!

Aanbod PVC vloeren Bussum

TWEE SOORTEN PVC

Polyvinylchloride – ofwel: PVC – wordt voor verschillende producten gebruikt. Logisch, want het materiaal kent veel positieve eigenschappen. Wanneer het om vloerbedekking gaat, zijn er twee varianten te onderscheiden. Zo zult u in Bussum moeten kiezen tussen een vloer van klik of plak PVC. Hieronder vertellen wij u meer:

Klik PVC in Bussum

Het merendeel van de gezinnen, die in Bussum een PVC vloer laten plaatsen, kiezen voor klik PVC. Dat heeft natuurlijk zo zijn redenen. Deze vloer kunt u namelijk heel makkelijk zelf plaatsen, zonder dat u de ondergrond permanent verandert. Ook is het bestand tegen water en isoleert het zeer goed. Dit laatste kan ook een nadeel zijn. Wilt u in Blaricum namelijk vloerverwarming installeren, dan raden wij het kopen van een klik PVC vloer af.

Plak PVC

Overweegt u in Bussum een PVC vloer te kopen? Dan kunt u ook kiezen voor plak PVC. Deze variant kan alleen door een professional worden gelegd, omdat de vloer verlijmd moet worden. De ondervloer wordt hiermee permanent veranderd. Het voordeel is echter dat plak PVC stabieler is dan zijn voorganger.

Voor beide varianten bieden wij onze eigen leg- en bezorgservice aan.

VERSCHILLENDE PATRONEN

Het grootste voordeel van PVC is dat er veel verschillende dessins te vinden zijn. Zo kunt u kiezen uit allerlei ontwerpen en kleuren. Qua kleur zijn zwart, hout en wit erg populair. Ook kunt u voor uw toekomstige PVC vloer in Bussum allerlei patronen kiezen, zoals: betonlook en visgraat. Zo vindt u gegarandeerd een model dat perfect bij de ruimte past.

PVC vloer Bussum

DIRECT IN BUSSUM EEN PVC VLOER KOPEN?

PVC komt in verschillende soorten en maten voor. Zo kunt u – in Bussum e.o – kiezen voor een vloer van klik of plak PVC, waarbij u zelf het motief bepaalt. Voor een ruim assortiment gaat u naar Laminaathal. Met ruim 100.000 m2 zit er vast en zeker iets voor u tussen. Vraag vandaag nog een offerte aan of bezoek onze showroom aan Werfpad 4 in Den Bosch. Bij vragen kunt u contact opnemen met 073 690 99 83 of ons een chatbericht sturen. Wanneer besluit u in Bussum een nieuwe PVC vloer te kopen?

Aangeraden producten

  • Google-Beoordeling
    4.5
    Gebaseerd op 180 recensies
    js_loader